Povestea noastră

Povestea Galbani a început în anul 1882, când pasiunea lui Egidio Galbani pentru brânzeturile italiene a fost larg recunoscută. Acesta a acordat o atenție deosebită produselor sale, iar brandul său a devenit, în scurt timp, unul dintre brandurile favorite ale consumatorilor din întreaga lume.

Povestea continuă și astăzi cu aceeași pasiune și dedicare ca în prima zi, Galbani investind în toate aspectele: de la alegerea celor mai bune materii prime, până la organizarea unui sistem unic de livrare la standarde de înaltă calitate, care garantează că produsele vor ajunge proaspete la destinație.

La nivel mondial, angajații Galbani lucrează constant pentru a duce mai departe filosofia lui Egidio Galbani. Iubitorii de brânzeturi italiene din întreaga lume se pot bucura de aceeași calitate a brânzeturilor pe care Galbani a oferit-o încă de la început. Chiar dacă nu suntem în Italia, țara de origine a brandului Galbani, lider atunci când vine vorba de brânzeturi italiene în întreaga lume, suntem mândri să aducem tradiția brânzeturilor italiene de top și în România.